Søen vinter

Om vinteren er søfiskeriet lig med geddefiskeri. Gedderne forberede sig på denne årstid på at gyde, og de er derfor fokuserede på at fylde depoterne op, inden fokus skifter fra mad til reproduktion. Geddefiskeri er nok den form for fiskeri, hvor det er nemmest at få en ordentlig krabat på krogen, så der venter mange gode oplevelser ude ved vintersøen. Ikke kun gedderne er i bidet på denne årstid. Det måske mere tilgængelige aborrefirskeri er også fint i vintermånederne, og aborren er som en bonus en fantastisk spisefisk.

Geddefiskeri om vinterenGeddefiskeri

Sæt kampen ind for at fange søens monstre. Denne sagnomspundne fisk er i vintermåneder tyk som aldrig før. Leder du efter aktion, store rovfisk og drømmefisk, er det geddefiskeriet du skal bedrive. Find det tunge udstyr frem, og begiv dig ned til din lokale sø bevæbnet med enten spinnestangen eller en spand skaller – gedden venter på dig! 

 

Aborrefiskeri om vinterencropped-Aborre-isfiskeri.jpg

Aborren er en af vores smukkeste rovfisk, og samtidig en utrolig alsidig fisk. Alsidig ment på den måde at den kan fanges på utroligt mange måder. Prø at fange en aborre med en lokkende jig fisket over søens bund, eller hvad med en spinner, eller en helt traditionel regnorm. Når fisken er fanget, er aborren også en utrolig undervurderet spisefisk.

 

Isfiskeri i søen efter aborre eller i Put and Take søen.isfiskeri

Tag ud og nyd den danske vinter på en tilfrosset sø. Isfiskeri er en anderledes og meget social fiskeform, hvor alle kan være med. Bor et hul i vinter søen og pak det varme tøj og en termokande med varm kakao, og begiv dig ud til en af landets søer efter aborre eller regnbueørreder. Sørg dog for at sætte dig ind i sikkerhed på søen i forbindelse med isfiskeri, ved at læse nederst på denne side.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fang En fisk
Fiskegrej udsalg preloader