Havfiskeri om vinteren

Havfiskeri om vinteren forbinder de fleste med torskefiskeri. Og det er egentlig også rigtig nok, men fiskeriet begrænser sig ikke udelukkende til torsk. Har vi en hård vinter, vil mange arter trække mod de dybere og varmere steder i deres jagt på føde.

Havfiskeri efter torsk

TorskNår man skal fange en torsk, gælder det om at komme ud på dybt vand. Over alt i landet sejler gamle kuttere ud på torsketure, og sjældent sejler de tilbage i havn uden torsk ombord. Se liste med kuttere her. En kuttertur er utrolig hyggeligt, og der er altid masser af tid til at udveksle erfaringer og røverhistorier under dæk på vej til fiskepladsen.

 

Havfiskeri efter fladfisk

FladfiskFladfisk har nok været en fast bestanddel af enhver barndom i form af panerede fiskefiletter. Tager du på havfiskeri om vinteren, har du gode chancer for at fange din egen af slagsen. Det kræver ikke særligt meget af grejet, og det er en afslappende og hyggelig fiskeform. Husk dog den varme kakao for det kan til tider være koldt på det åbne hav.

 

 

Havfiskeri efter sildstavsild

Høstsildene eller stavsildene som de også kaldes, trækker om vinteren mod dybere vand. Her står disse fede sild i store stimer, hvor man, hvis man er heldig, kan fange enddog rigtig mange af dem. Store og fede – perfekte til julebordet.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fang En fisk
Fiskegrej udsalg preloader