Vinter

Vinterfiskeri er for de hårdføre. Men våger man sig ud fra de varme stuer, byder en fisketur om vinteren på mange oplevelser.

Vinterfiskeri i søen
Tilgængelighed
95%

vinterfiskeri søVinterfiskeri i søen kan til tider være en anderledes udfordring pga. de tilfrossede søer. Vinterfiskeriet i søen adskiller sig ikke markant fra alle de andre sæsoner, fangsmulighederne taget i betragtning. Måden hvorpå de forskellige fisk skal findes i søen, er dog en væsentlig faktor som skal tages med i betragtning, hvis man vil maksimere sine fangstmuligheder. Derudover er der visse vintre også mulighed for isfiskeri, som er en anderledes og utrolig spændende måde at fiske på.

Advertisement
 

Kystfiskeri om vinteren 
Tilgængelighed
45%

vinterfiskeri kystenVinterfiskeri kysten drejer sig om at holde hænderne varme. Der er ikke rigtig nogle interessante fisk, der har sæson på de danske kyster. Dermed ikke sagt at man ikke kan fange fisk, men det sætter fiskeren på prøve, men til gengæld har man chancen for at komme hjem med en fisk som man retmæssig kan sige at man har gjort sig fuldt fortjent til.

 

Havfiskeri om vinteren
Tilgængelighed
95%
 

Vinterfiskeri havetPå havet drejer vinterfiskeriet sig om store nytårstorsk. Over hele landet sejler turbåde ud i jagten på torsk på dybt vand. Fiskeri fra båd om vinteren, er en hyggelig fiskeform, hvor der er tid til hygge ombord på båden med kaffe og varm kakao. Når skipper ringer på klokken, er det med at få sin krog i vandet, og lokke vrikkende med den, indtil torsken forbarmer sig over din pirk, og så skal der ellers hales line tilbage på hjulet.

 

Åfiskeri om vinteren 
Tilgængelighed
30%

Vinterfiskeri åenVinterfiskeri i åen er for de seje. Havørreden gyder i vintermånederne, så dem skal man selvfølgelig give fred og undgå at fiske efter. Mens havørrederne gyder, indtager gedderne åen – og der er ofte tale om de helt store af slagsen.