Sommerfiskeriet efter havørreder er forbundet med natfiskeri. Ved kysten er vandet ved at have en temperatur, hvor havørrederne kun kort opholder sig på det lave og varme vand om dagen, for at trække derind når mørket falder på. I åen står havørreden og putter sig i de dybe huller og helt inde under brinken om dagen, for at bevæge sig længere ud i åen om natten. Derfor gælder det for både å- og kystfiskeri om sommeren, at natten og skumringen er de bedste tidspunkter. Det sætter ekstra krav til lystfiskeren, for kender man ikke sin fiskeplads, kan en nattur hurtigt blive en frustrerende oplevelse, hvor naturen spiller en et pus. Alfa omega for natfiskeriet, er muligheden for at tænde et lys når der skal skiftes endegrej, eller kaffen skal hældes. Og her er en pandelampe et uundværligt redskab. Med en pandelampe kan du oplyse dine omgivelser samtidig med at du har begge hænder fri til at holde styr på dit grej og udstyr.

  I mit virke som medarbejder hos webshoppen DINsport.dk har jeg fået muligheden for at give alle jer fang-en-fisk læsere en 25% rabatkode, så i kan få styr på jeres pandelamper til sommerfiskeriet. Alt du skal gøre for at få din 25% rabat er at indtaste “fang-en-fisk” i rabatkodefeltet, og så trækkes rabatten fra det endelige beløb. Rabatten gælder i øvrigt hele butikken, så finder du andet du kunne tænke dig, er det her en oplagt mulighed for at få styr på outdoor beklædningen.pandelampe

  Jeg selv har anskaffet mig denne Sunree pandelampe med en stråle på hele 115 meter. Den kan virkelig lyse natten op, men er måske også en smule overdrevet, da man altid skal sørge for at lyse så lidt som muligt når man natfisker. Den har til gengæld en funktion hvor lyskejlen bliver langt fra lige så kraftig, hvilket jeg synes virker helt perfekt til natfiskeriet.

  mini-greenVi har også mindre kraftige pandelamper med en lyskejle på 25 meter, hvilket er mere end rigeligt til lystfiskerens behov. Den er noget billigere, og så er den også supersmart idet selve pandebåndet  ingenting fylder, og dermed let kan lægges i lommen, hvis snoren generer.

  Begge pandelamper har i øvrigt SOS funktion, hvis uheldet skulle være ude.

  Og husk, rabatkoden gælder for hele butikken og kun for en begrænset periode, så skynd jer ind og shop løs 😉

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  Sponsor

  ads

  You May Also Like

  Savage Gear Sandeel

  Savage Gear Sandeel

  Savage Gear 3D line through Sandeel er den mest autentiske kystwobler jeg til dato ...

  havørred børsteorm

  Børsteorm – Det er nu det sker

  Rygterne går på, at havørredernes maver er fyldte med børsteorm. Det skulle selvfølgelig afprøves ...

  Mission pighvar

  Længe har jeg gået og tænkt på pighvaren og drømt om en dag at ...

  Fiskegrej udsalg preloader