Sommer

Sommerfiskeri er dasefiskeri og en dejlig årstid at tage børnene med på fisketur. Uanset hvor du befinder dig i landet, vil der være en overflod af muligheder, for at tage på fisketur. 

Sommerfiskeri i søen
Sejhed
90%

Sø-sommerIkke meget slår en en stille sommeraften ved en lille sø udstyret med et franskbrød og en fiskestang. Søfiskeriet om sommeren er noget nær det tætteste lystfiskeri kommer Lalandia – der er noget for alle. Dermed ikke sagt at søfiskeri er kedelig, for det er det langt fra. Søfiskeri om sommeren er både stille hygge, mens man venter på at ens prop skal gå under, og mere fart over feltet når søens rovdyr som gedden, aborren og sandarter jages.

Advertisement

 

 

Sommerfiskeri på kysten 
Tilgængelighed
65%

kysten-sommerNår vandtemperaturen stiger, og de fleste gæster ved stranden er iført badetøj, kan du nemt skille dig ud med en fiskestang. Selvom sommerfiskeriet ved kysten kan være svært om sommeren pga. den høje vandtemperatur, er der dog stadig visse arter der trives i det kystnære vand. En af disse er den eksotiske, og fantastiske spisefisk, multen. Makrellerne gør også deres indtog i de danske farvande, og specielt ved den Jyske vestkyst kan man opleve noget helt vildt makrelfiskeri.

 

Sommerfiskeri på havet
Sejhed

Havet-sommerDet kystnære vand er om sommeren varmt – for varmt for mange arter som derfor trækker mod dybere og koldere vand. Derfor kan man fra båd opleve noget sjovt fiskeri om sommeren. I de tidlige sommermåneder kan du være heldig at støde på hornfisk som kommer i stort antal i Maj. Sommerfiskeri er også makrelfiskeri, hvor man både med mede og spinnefiskeri kan fange dejlige makreller til grillen.

 

Sommerfiskeri i åen
Chance for fisk
60%

Forår-ÅOm sommeren starter opgangen af havørreden i åen, som kan fanges på et utal af måder. Havørredfiskeri i åen er undertegnedes yndlings form for fiskeri, da det virkelig gælder om at sætte sig i fiskens sted, og i høj grad “tænke” fiskeri når man fisker. At fisken så typisk befinder sig stort set under dine fødder, er med til at springe de dybe tanker, i en eksplosion af adrenalin, når ørreden snupper dit blink, spinner, flue eller hvad man fisker med. Udover havørreden, er det også gode muligheder for at fange bækørreder, aborre og i visse vandløb også gedder.