Savage Gear Sandeel

Savage Gear Sandeel

Savage Gear 3D line through Sandeel er den mest autentiske kystwobler jeg til dato har set. Savage Gear Sandeel har en så overdreven fed finish, at man på billeder, kan komme til at forveksle blinket med den ægte vare. Og det er ikke kun finishen og udseendet Savage Gear har kælet for og perfektioneret. De har også studeret tobisens bevægelsesmønstre, med et let oprejst hoved og flakkende bevægelse mod bunden i søgen efter skjul ved spinstop – alt sammen det bedste vi til dato har set af en tobisefterligning. Savage Gear Sandeel er på mange måder den perfekte havørred gennemløber.

Savage Gear Sandeel

Savage Gear Sandeel er fremstillet i ABS plast, og kaster lige så godt som mange af de andre tobisblink vi kender. Blinket er designet som en gennemløber, hvilket giver færre mistede fisk, og hurtig mulighed for at vælge mellem trekrog eller cirkelkrog. Med i pakken når du køber en Savage Gear Sandeel, er seks perler og en tre- og cirkelkrog samt en springring.

Savage Gear Sandålen eller tobis som den efterligner, er fremstillet med UV materiale. Det er indenfor de sidste år blevet mere og mere anerkendt, at agn lavet i UV materialer, fanger flere havørreder end uden.

savage gear sandeel uv

Gennemløberen kommer i seks forskellige farver, hvor jeg er specielt imponeret over de to naturlige udgaver, men “motoroil” versionen er også utrolig spændende og vær at have med i kassen, når de naturlige fejler.

Hop ind forbi lystfisk.dk for Savage Gear Sandeel i alle farver og størrelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *