Om

Fang en fisk fungerer som en lystfisker opslagsside, hvor man med udgangspunkt i årstiden, kan se hvilke fisk man kan fange, og hvordan man fanger dem.

Lystfiskeri behøver ikke være svært – det er for alle. Derfor vil metoderne beskrevet, primært henvende sig til nybegynderen og folk der gerne vil på fisketur med børn.

Dermed vil fang en fisk styre udenom avancerede teknikker og dyrt grej, men i stedet beskrive hvordan man kommer i gang og finder glæden ved at tage på fisketur.

 

Claus Enggaard Pedersen

Om mig

Jeg selv er en passioneret lystfisker, der har fisket det meste af mit liv. Først i kloaken udenfor mit barndomshjem, nu over det hele. Selvom mit lystfiskeri favner bredt, har jeg indenfor de sidste år kastet min helt store kærlighed over havørredfiskeriet. Min evige jagt efter havørreder går både forbi større og mindre åer samt den jyske østkyst.

Billedet til ovenover er hvad jeg håber at give med denne side. Gode oplevelser i naturen, smil på læben og fisk i hånden.

Når jeg tænker de tyve år tilbage, til da billedet blev taget, undrer jeg mig over, hvor godt jeg egentlig husker den fisketur.

Min far og jeg på fisketur på Lillebælt efter torsk. Hygge med morgenbrød og gammel dansk til de voksne i kahytten på vej ud fra Kolding havn til fiskepladsen.

Spændingen da torsken bed på, og den hårde kamp for at få den op i båden.

Jeg mindes endda at fisken var så tung, at jeg skulle bruge min fars hjælp. Mand over bord og fisket op igen da vi lagde til havn.

Sidst men ikke mindst stoltheden ved at vise fisken til min mor.

Det eneste jeg ikke husker så godt fra den dag, er størrelsen på fisken i min hånd – den har været meget større i min hukommelse.

Knæk og Bræk!

Comments

 1. Avatar
  Sara

  Hej.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad sådan en tur koster for 2 voksne og 3 børn.

  Mvh Sara Kristensen

 2. Avatar
  Kirsten

  Hej hvad koster sådan en tur for 2 børn og 2 voksne fra Thisted gerne 6til 8 timer den 22-102021
  Mvh
  Kirsten palmgren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *