Den ultimative lystfiskerguide

fisketur med børn

Fordi jeg selv har været i syv sind når jeg skulle finde frem til det rigtige hjul, stang, line eller endegrej, og fordi det er endnu sværere at få det sammensat så det spiller. Hvis du har søgt rundt på nettet efter viden om fiskegrej, vil du med stor chance have stødt på et ord eller udtryk du ikke forstod. Dette ord har du måtte Google for at komme videre i din søgen, og på den måde har det ikke været muligt at få et fuldt indblik på én og samme side.

Hvis du godt kunne tænke dig at tage dit lystfiskeri til det næste niveau, er denne guide til dig. Den er også til dig der ikke har fisket før, og derfor skal have et helt basis indblik i hvad en fiskestang eller et fiskehjul er. Jeg vil prøve at beskrive alt fiskegrej, og give et så grundigt indblik i alt fiskegrej der findes, hvad det bruges til, hvad det koster og hvordan du bruger det.

Du kan enten vælge at læse det hele fra ende til anden. Måske har du allerede et ret godt kendskab til lystfiskeri, og har derfor mere gavn af guiden som et opslagsværk. Uanset hvordan du vælger at læse den, håber jeg du får gavn af guiden, og vil hjælpe dig videre på din færd som lystfisker.

1. 2. 3

Guiden er sammensat af en række adskilte kapitler/artikler. Du finder dem alle nedenunder. Jeg vil gennemgå dem således at det mest elementære kommer først- primært fiskegrejet. Derefter er der en række artikler omkring de forskellige fiskeformer, hvordan de praktiseres og hvilke fisk man primært fanger med de forskellige fiskeformer. Til allersidst vil jeg gennemgå en række nye fisketeknikker og mere avanceret fiskegrej.

Fiskegrej

fiskestang

All ()
Årstider ()
Åfiskeri ()
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6