Liste med kutterture i hele landet

Fiskekuttere fra hele landet står klar til at sejle dig på fisketur fra kutter. Fang både torsk, fladfisk, sild og makrel fra kutter alt efter sæson. Nedenunder finder du en lang række både der sejler på kuttertur fra det meste af landet. Klik dig ind på kutteren du vil med, og book din tur direkte ved skipperen.

Mange af kutterne tilbyder også andet end fisketure. På de forskellige kutteres hjemmeside kan du se præcist hvad de tilbyder. Det kan bl.a være askespredning, firmature og firmaarrangementer.

Alle ()
Jylland ()
Sjælland ()
Fyn ()
Bornholm ()
Alle ()
Skagerak ()
Øresund ()
Kattegat ()
Nordsøen ()
Lillebælt ()
Langelandsbæltet ()
Storebælt ()
Østersøen ()

Er du ny ud i kutterture, og har måske ikke det nødvendige fisegrej, udlejer mange kuttere det til dig. Hos mange af dem kan du endda købe agn. Husk dog at hos de fleste skal dette meddeles skipperen inden afsejling.

Måden denne side fungerer er således. Du vælger enten hvilken landsdel du ønsker at sejle ud fra eller hvilket farvand du vil fiske. Derfra kan du klikke dig ind på de forskellige kuttere og læse mere. Hos de fleste kuttere er det en god ide at du lige giver skipperen et kald og aftaler de nærmere detaljer.

Fisktur fra kutter

Alt afhængig af sæson fisker man typisk efter forskellige arter på kutterne. I vintermånederne går turene efter torsk. Her foregår fiskeriet typisk med pirke. I foråret ankommer sildene og hornfiskene. Her er der virkelig mulighed for at få en god oplevelse. Om sommeren og hen i begyndelsen af efteråret er makrellerne i vores farvande og der vil være rig mulighed for at fange dem med en af bådene.

Det meste af året kan du også fange fladfisk fra kutter. En fladfisketur foregår typisk ved at skipperen simpelthen lader båden drive henover sandbankerne mens dit forfang metodisk afsøger bunden under kutteren.

Fisketur Øresund med kutter

Der findes mange kuttere der udbyder fisketure på Øresund med afgang fra den sjællandske østkyst fra Helsingør, Vedbæk og København. Fisketure med kutter på Øresund foregår ofte omkring Hven, hvor der kan fanges mange forskellige fisk afhængig af sæson. Torsk fanges året rundt men der er også mulighed for at fange makrel, fladfisk, sild eller hornfisk afhængig af årstid.

Når du bestiller en kuttertur på Øresund, anbefales det at du holder dig opdateret omkring afgangshavn, da det kan variere alt efter årstid. Derudover skal du hos nogle kuttere bestille agn samt leje af fiskegrej på forhånd.

Fisketur på Det Gule Rev

Rigtig mange kuttere tilbyder fisketure til Det Gule Rev. Dette er stedet hvor der hvert år fanges utroligt mange “målere” (torsk over 10 kg.). På Det Gule Rev i Skagerak er der dybt, masser af strøm og mange vrag, der giver perfekte leveforhold for store torsk og andre fisk i torskefamilien.

De barske forhold gør også at du ofte skal ty til det tunge grej. Det kan du ofte leje direkte på kutteren, men forhør dig altid i forvejen, da der kan være krav om forudbestilling.

Fisketure på Det Gule Rev lider ofte under vejrgudernes magt, så tjek altid med din skipper om han sejler ud den pågældende dag.

indlæser kort - vent venligst...

Alle kuttere: 55.955351, 11.502686

Comments

 1. Pingback: Fisketur fra kutter - Små Madører

 2. Avatar
  Torben Chrøis

  Får far og søn på besøg fra udlandet.
  De har kun 1 ønske, en fisketur fra kutter.
  F.eks 27.04.19?? fra Hvide Sande??
  Er det muligt??

 3. Avatar
  Anni Bertel Hansen

  Hejsa Vi ca. 5-6 voksne, kunne tænke sig en tur ud og fiske, gerne med overnatning og forplejning.
  Hvad byder i på 😊
  Hilsen Anni Bertel Hansen

 4. Avatar
  Dennis georg

  Hej mig og min søn kunne godt tænke sig en fisk tur ud på vandet det er helt nyt men min søn vil godt prøve det hvad kan i tilbyde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *