Fiskeudstyr – Filtrér og vælg rigtigt

Skal du på fisketur har du brug for noget godt fiskeudstyr. Fiskeudstyret afhænger i høj grad af hvad du vil fiske efter og hvor du vil fiske. Til kystfiskeri skal dit fiskeudstyr være kraftigere end til søen. Også fisken du fisker efter har en betydning for valget af udstyr. F.eks. kræves der noget helt anderledes fiskeudstyr hvis du fisker efter torsk med pirke, i forhold til at fiske efter makreller selvom begge ting foregår i havet. På samme måde er det også noget helt forskelligt udstyr du skal bruge hvis du er vil spinnefiske kontra medefiske.

fiskeudstyr

Advertisement

Vælg det rigtige fiskeudstyr

Find dit fiskeudstyr på en ny og overskuelig måde. Vi ved hvor vigtigt det rigtige fiskeudstyr er, og også hvor svært det kan være at vælge det rigtige. Derfor har vi lavet denne side, hvor du med udgangspunkt i filtrene til venstre, kan finde det rigtige fiskeudstyr, ud fra hvad du skal fiske efter, og hvor du skal fiske.

Skal du f.eks fiske efter fladfisk fra kysten, vælger du “fladfisk” under fiskeart og “kysten” under fiskested i menuen. Vi vil nu filtrere alt irrelevant fiskeudstyr fra, og udelukkende vise dig hvad vi anbefaler til fladfiskeri fra kysten. Hvis du vil lære mere om hvordan du fanger faldfisk, bør du læse artiklen om fladfisk fra kysten.

Køb dit fiskeudstyr online

Den største hurdle for mange ved at købe fiskeudstyr online, er de ofte mangelfulde produktbeskrivelser, og uoverskuelige produktkategorier. Hos fang-en-fisk synes vi ikke det giver mening at lave en kategori der hedder “fiskeblink” uden at gøre det klart til hvilken fisk blinket er velegnet. På samme måde er der også et overdådigt udvalg af fiskestænger på markedet i dag, men ikke mange producenter eller webshops gør sig ulejligheden at beskrive hvilken fiskesituation stangen er bygget til. Det er netop det vi vil gøre op med, ved at lade dig udvælge fiskeudstyr baseret på fiskesituationen du står i.

Altid gode tilbud derude – men pas på

Med en baggrund indenfor online handel, kender jeg alt til tilbud. Nærmest alt er på tilbud hele tiden. Men lad dig ikke snyde af det. Specielt på pakkeløsninger vil du opleve meget gode tilbud. Det betyder ikke nødvendigvis at produktet i næste uge er tilbage til normalprisen. For den overstregede pris er som oftest leverandørens foreslåede pris. Det blive så basen hvorfra sælger kan sætte prisen lavere, og dermed give dig konstante “tilbud”. Du vil også opleve at meget af det fiskeudstyr fang-en-fisk linker til er på tilbud. Det er simpelthen vilkårene på et så konkurrencepræget marked som fiskeudstyrsmarkedet. Til glæde for os lysfiskere. Hos fang-en-fisk leder vi altid efter gode tilbud til dig, og håndplukker de allerbedste som vi en gang imellem sender ud via vores nyhedsbrev, altid pakket ind med et godt fisketips til dig. For at modtage tilbud på fiskeudstyr, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden.

Husk fisketegn

Som udgangspunkt må du fiske langs hele vores lange kyststrækning og på alle havne og moler i Danmark, med mindre andet er skiltet. Der er dog ét krav, og det er at du har et fisketegn, hvis du er over 18 år. Fisker du i søer, skal du i nogle søer også have et fiskekort til søen der udstedes af den lokale fiskeforening eller lodsejeren. I stort set alle danske åer, skal du udover det obligatiriske fisketegn, også have et fiskekort, der igen udstedes af den lokale fiskeforening. Du vil kunne købe dagskort til de fleste åer på fiskekort.dk.