Fiskefeberen raser i…….

17-18% af alle danskere har indenfor det sidste år haft en fiskestang i hånden. Det svarer til 616.000 danskere. 30.000 af os er endda afsted én gang om ugen. Så det er sikkert at sige at fiskefeberen raser i Danmark.

Men hvor i landet får fiskefeberen termometeret op i det røde felt, og får sygdommen til at minde om en lokal epidemi?  Jeg har taget et kig i statistikken for denne side og fundet svaret.

fiskefeber

På kortet til ovenover ser vi fordelingen af lystfiskere i Danmark. Vi ser klart at hovedstadsområdet stikker lidt ud, men hvad sker der når vi dividerer antallet af besøgende med indbyggere i byerne, og får et relativt tal?

I videoen nedenunder får vi svaret. Kun byer med +3.000 indbyggere er medregnet i statistikken. Den opmærksomme seer vil bemærke to søjler i Tyskland. Den høje søjle repræsenterer Ringe og den lave Holte :/

 

Bor du i en fiskegal by? Det kan være svært at se præcis hvilken by de forskellige søjler repræsenterer så jeg giver dig lige en top 10.

Top 10

 1. Støvring
 2. Brønderslev
 3. Silkeborg
 4. Haderslev
 5. Lemvig
 6. Hadsund
 7. Faaborg
 8. Ebeltoft
 9. Aarhus
 10. Thisted

61. København

Fiskefeberen raser i…….
5 1 vote

02 comments on “Fiskefeberen raser i…….

 • Avatar
  Fiskemanden , Direct link to comment

  Dejligt med en opdatering. Gerne flere af dem ?.. Det kunne være interessant med en lystfiskerhistorie fra webmasteren selv. Jeg er overbevist om der er mange at vælge imellem.

  • Avatar
   Claus , Direct link to comment

   Der er bestemt et par gode iblandt. Jeg må se om jeg kan nosse mig sammen til at komme til tasterne ?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fang En fisk
Fiskegrej udsalg preloader