Black Friday fiskegrej tilbud

Man kan synes om Black Friday hvad man vil, men man kan ikke komme udenom at der er masser af penge at spare ved at handle netop på denne dag af året. Grejbutikkerne er nu også hoppet med på vognen, og det er netop i dag at du kan gøre dig årets køb, og købe en tidlig julegave i form af billigt fiskegrej til dig selv, eller en lystfisker du kender. Lystfisk.dkFiskegrej.dk, ProOutdoors og fiskpåkrogen holder Black Friday, og har masser af gode tilbud, der kun gælder i dag.

Hos én af Danmarks største grejforhandlere lystfisk.dk, har de håndplukket en række gode Black Friday tilbud.

Hos fiskpåkrogen er der oprettet en side, hvor der på dagen vil blive oprettet tilbud der kun gælder på selve dagen. Det bliver spændende at se hvor gode tilbuddene er.

Klik på banneret nedenunder og gå til de mange gode tilbud hos fiskegrej.dk – du får op til 70% på udvalgte varer.

Fiskegrej

Fiskegrej er ikke bare fiskegrej. Det er meget forskelligt, hvad du skal bruge, alt afhængig af hvor du fisker, og hvad du fisker efter. Meget af det bedste fiskegrej er desværre ret dyrt, så derfor kan det være en god ide at købe det netop i dag, hvor priserne er ekstra lave.

Fiskehjul

Fiskehjul fås i prisklasser fra et par hundrede til adskillige tusinde kroner. Som med alt andet fiskegrej afhænger det rigtige valg af fiskehjul af, hvor og hvad du skal fiske efter. Jeg har skrevet en udførlig guide omkring fiskehjul, hvor jeg guider dig til det rigtige valg, til de forskellige situationer. Klik dig videre til min guide om fiskehjul her.

Fiskestang

Som med fiskehjul kan du få meget dyre og meget billige af slagsen. Forhåbentligt er der masser af gode tilbud netop i dag på black friday, så der vil bestemt være mange penge at spare ved at finde et godt tilbud.

Er du i tvivl om hvilken fiskestang du skal vælge anbefaler jeg at du læser min guide. Her vil du blive guidet til det rigtige valg, og måske er du heldig at netop mine forslag også er på tilbud black friday.

Waders

Den største udskrivning for mange lystfiskere er waders. Til dels fordi de er dyre, men også fordi de har en tendens til ikke at holde lige så lang tid som f.eks et fiskehjul eller fiskestang. Både lystfisk og fiskegrej har et stort udvalg af waders, så du kan med garanti gøre dig et godt køb i dag.