Billigt fiskegrej

fisketur

Billigt fiskegrej

Nettet bugner af fiskegrejsbutikker så du finder billigt fiskegrej stort set over alt. Jeg kan personligt ikke huske hvornår jeg nogensinde har betalt fuld pris på et stykke fiskegrej. Hvad enten der var tale om et stykke endegrej, en fiskestang eller fiskehjul, har prisen altid været væsentligt under den anbefalede udsalgspris.

Er du på udkig efter fiskegrej til en bestemt fiskeart eller fiskesituation, kan du prøve fang-en-fisk’s butik, hvor du kan filtrere fiskegrej efter art og sted.Prøv siden ved at klikke på “shop” i menuen.

Advertisement

Billigt fiskegrej online

Selvom mange fiskebutikker i dag lemfældigt omgåes markedsføringsloven med deres tilbud på fiskegrej, hersker der ingen tvivl om at priserne ikke kan presses meget mere ned, uden at butikkerne ikke tjener penge.

Priserne mange steder minder mest af alt om et ophørsudsalg med gule “tilbuds” mærkater klistret på alle billeder. Mange butikker kører også med en permanent side med restsalg af fiskegrej, eller i det mindste sider med permanente tilbud på udgående varer.

Der findes et utal af danske online butikker med billigt fiskegrej. Her får du fire gode bud på hvor du kan købe dit fiskegrej.

Gode fiskegrejsbutikker

Fiskpåkrogen.dk er en dansk webshop der sælger utroligt billigt fiskegrej. Det er ikke de mest kendte mærker, om end der er oprettet nogle topklasse ABU Garcia fiskehjul i kataloget. Siden består primært af grej der egner sig perfekt til dig der ikke fisker så ofte, men bare skal have noget billigt fiskegrej, der ikke behøver at komme fra de mest anerkendte mærker.

Fiskegrej.dk har en kæmpe udvalg af fiskegrej. Det er et sandt mekka for spinne- og medefiskeren med et bredt udvalg af endegrej, stænger og hjul i alle prisklasser. Jeg har ofte handlet hos fiskegrej.dk, og har altid modtaget mine varer indenfor to arbejdsdage.

Pro-outdoor.dk har mange af de allerbedste mærke i butikken, og der er stor fokus på kvalitet. Priserne er ikke helt så lave som mange andre butikker, men til gengæld handler du i en utrolig lækker webshop. Udover fiskegrej kan du også købe diverse udstyr til outdoor livet.

Fangfisk.nu har et bredt udvalg af billige og dyre mærker. Udvalget dækker alle fiskebehov, og de har mange spændende mærker på hylderne. Leveringstiden en række af deres varer er længere end i andre shops, da de benytter sig af et fjernlager. Det er måske også en af grundene til at de kan holde deres priser så lave.Fangfisk.nu har desuden utroligt billige fragtpriser til kun 10 kr. Så selvom du kun skal bruge lidt billigt fiskegrej, er dette en god shop.

Fiskegrej på Amazon

Det er svært at forstå hvor store Amazon egentlig er. Og det er egentlig også svært at forstå hvad Amazon er. Hvad der startede som en online bogbutik, er i dag et sandt online monster hvor du kan købe ALT.

Det finurlige er at du ikke nødvendigvis køber af Amazon når du køber fiskegrej på Amazon. Tusindvis af internationale grejforhandlere anvender nemlig Amazon som platform eller salgskanal. Forhandleren køber et parti fiskegrej, sender hele partiet direkte til Amazon’s gigantiske lager, hvorfra Amazon så er ansvarlig for lagerstyring og fragt til kunden, når der foretages et salg.

Ofte vil du opleve at fragten er gratis når du handler på Amazon, hvilket skyldes deres gigantiske logistiske set-up, der gør dem i stand til at fragte til hele verden for stort set ingenting.

Derfor behøver du heller ikke frygte at den billige  pris på fiskegrejet, opvejes af tilsvarende dyre fragtpriser. For det er ikke tilfældet. Snarere tvært i mod.

[content-egg module=Amazon template=list]